top of page

Δήμητρα Λημνιού - Ηθοποιός


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ηθοποιός Δήμητρα Λημνιού επιλέγει το Eyefix Studio για την νέα της φωτογράφιση.

Μια μοναδική προσωπικότητα με πολύ εκφραστικά μάτια, σγουρά καστανά μαλλιά και ιδανικό σώμα για όλα τα set ups φωτογραφίσεων, η Δήμητρα Λημνιού σίγουρα αποτελεί την χαρά κάθε φωτογράφου να την έχει στον φακό του.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα αυτής την συνεργασίας και εμείς την ευχαριστούμε για αυτό το μοναδικό shooting session που είχαμε μαζί της!

"Η διαδικασία φωτογράφισης - Headshot - μπορεί να προκαλέσει αμηχανία σε έναν νέο ηθοποιό, επειδή απουσιάζει ο ρόλος. Στo Eyefix Studio ένιωσα πολύ άνετα να δώσω ό, τι καλύτερο είχα εκείνη την στιγμή και αυτό το χρωστάω στον φωτογράφο Σπύρο Κατωπόδη, που μετατρέπει την απλή διαδικασία σε μια καλλιτεχνική πράξη. " Δήμητρα Λημνιού

Η Δήμητρα Λημνιού είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Έχει δουλέψει στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Σημαντικότερες δουλειές στο θέατρο: «Ορέστεια» του Αισχύλου στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας στο Kirk Theater της Νέας Υόρκης, «Αθανασία» του Χρήστου Δήμα , «Snap» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Πυθαρά. Οι πιο πρόσφατες συμμετοχές της στον κινηματογράφο ήταν στις ταινίες «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή και «Μαγικός καθρέφτης » του Χρήστου Δήμα. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον σύγχρονο χορό και το κλασικό τραγούδι.


39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page