top of page

Ιφιγένεια Τζόλα: Η νεαρή ηθοποιός στο Eyefix Studio


Υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παιδική της ηλικία στη σειρά του ALPHA "Έχω ένα μυστικό" και την Άννα, την κόρη του Στέλιου Μάινα, στο "Νησί". Αυτό το καιρό πρωταγωνιστεί στη νέα ελληνοφινλανδική συμπαραγωγή "Περιπέτεια στο Αιγαίο" του Φινλανδού σκηνοθέτη Τάαβι Βάρτια.

Άριστη μαθήτρια, πολύ καλή δύτρια, οργανώνει με τέτοιο τρόπο τον χρόνο της ώστε να μην αφήνει κενά στα μαθήματά της. Κυριολεκτικά πανέμορφη, με βλέμμα γεμάτο ζωντάνια, απίθανα μαλλιά και τέλειο σώμα.

Στο Eyefix Studio ήρθε μαζί με την ελάχιστα μεγαλύτερη αδερφή της Ρενέ, μετά από πρόσκληση του φωτογράφου Σπύρου Κατωπόδη. Το concept ήταν casual youth portrait, με dress code day and night.

Μια φωτογραφική συνομιλία δύο πανέμορφων κοριτσιών που γέμιζαν τον φωτογραφικό φακό με φρεσκάδα, ζωντάνια, χρώμα και πολύ πολύ fun!!

"Στο Eyefix Studio πήγα με την αδερφή μου Ρενέ ύστερα απο πρόσκληση του φωτογράφου κυρίου Σπύρου Κατωπόδη. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα κλίμα φιλικότατο και με μεγάλη άνεση και ευχαρίστηση. Ο χώρος τέλεια διαμορφωμένος και εξοπλισμένος σε εντάσσει στο κλίμα και στη διάθεση από την πρώτη στιγμή. Στην επαγγελματική αυτή φωτογράφιση μας το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό χάρης βέβαια και στο ταλέντο του κυρίου Κατωπόδη . Η συνεργασία μας αυτή ηταν πραγματικά υπέροχη και θα μας μείνει αξεχαστη". Ιφιγένεια Τζόλα


40 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page