top of page

Καλώς ήρθατε στο καινούργιο μας site!

Έγινε ενημέρωση: 17 Ιαν 2019


Το προηγούμενο site μας απέδωσε σχεδόν το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Επειδή η ροή των πελατών μας αυξήθηκε την τελευταία διετία, αποφασίσαμε να αναδιοργανώσουμε τη δομή και τις υπηρεσίες μας. Και επειδή είμαστε τελειομανείς, σχεδιάσαμε από την αρχή την διαδικτυακή μας παρουσία.

Πολλοί από εσάς που είχατε επισκεφτεί τη προηγούμενη ιστοσελίδα μας, θα παρατηρήσατε πολλές αλλαγές στο νέο μας project, αποδεικνύοντας ότι ξέρουμε να ακούμε και να προσαρμόζουμε τις παρατηρήσεις σας στη πράξη.

Νέα πακέτα υπηρεσιών

E-commerce Image Editing

Οι e-Commerce εικόνες είναι το πιο σημαντικό για τα online καταστήματα. Τα e-Commerce sites είναι ισχυρά συστήματα ιστοσελίδων που αναβαθμίζουν όλες τις επιχειρήσεις στο επόμενο επίπεδο.

Το Eyefix Studio Lab είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει στη λήψη των εικόνων σας για το εμπορικό σας site και να γίνει ένας σημαντικός κρίκος στη διαδικασία προς την επιτυχημένη παρουσία του! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ενότητα ΤΙΜΕΣ.

E-commerce Video Production

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή της video παρουσία σας στο e-shop σας. Web video, banners, promos και βιντεοσκόπηση προϊόντων είναι μερικά από τα πακέτα που σας προσφέρουμε.

Φυσικά κάναμε κι άλλες πολλές αλλαγές στο νέο μας site. Περιμένουμε και τις δικές σας παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στη ταχύτερη και ποιοτικότερη συνεργασία μας!

EYEFIX STUDIO


4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page